Terra+ voorgeïsoleerde CSST buis voor ondergrondse verbinding

Tuesday 19th March 2024

Terra+ 


Maximale flexibiliteit!    

Terra+ is “DE” flexibele oplossing voor het aansluiten van monoblok warmtepompen, het dubbele voorgeïsoleerde leidingsysteem biedt een maximum aan comfort bij het plaatsen en zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing op de werf. 

De twee geïntegreerde kabelbeschermingsbuizen zorgen ervoor dat ook de elektrische bekabeling vlot kan geplaatst worden. 

Beschikbare leidingdiameters: van DN25 tot DN50, langs beide zijden is reeds 25cm ontmanteld wat ervoor zorgt dat men de laatste centimeters gemakkelijk met de hand kan plooien en aansluiten. 




Maximale dichtheid!


Onze bekende fittingen uit het BOAGAZ-assortiment zorgen ook bij het TERRA+ systeem voor de gebruikelijke dichtheid. Door het éénvoudig monteren van de koppelingen bespaart u kostbare tijd en kunt u meer projecten in minder tijd realiseren.

Dankzij de gepatenteerde dubbele afdichtingstechnologie en de correct uitgevoerde schroefverbinding behoren lekkende verbindingento het verleden. U heeft eveneens geen speciaal gereedschap meer nodig.



Maximale energiebesparing!

De TERRA+ serie voldoet aan alle eisen van de Duitse Building Energy act en de Oostenrijkse norm ONORM H 5155 voor warmtedistributieleidingen.



Download documentatie:

Brochure

Presentatie