Luchtverwarming

Elektrische luchtverwarming om volop van eigen stroomopwekking te kunnen profiteren. Hetzij als hoofdverwarming of bijverwarming. Snel en eenvoudige montage met toch alle voordelen van luchtverwarming.

EH

Elektrische luchtverhitter beschikbaar in 7 uitvoeringen van 5 tot 40 kW met een modulerende ventilator, inbegrip van gradiëntregeling en kantelbaar tot 45°.

Toepassing: kantineverwarming, showrooms, werkplaatsen enz.

Naar de webshop

content

Infraroodverwarming

Halogeen stralers

Een gebouw volledig of enkel de werkzone met infraroodstralers verwarmen. Onze stralers maken gebruik van de korte golf infrarood A-straling en verwarmen de objecten en mensen, niet de lucht en hebben praktisch geen opwarmtijd nodig. Door dit uniek concept ook geschikt voor buitentoepassingen zoals terrasverwarming. Perfect te combineren met zonnepanelen.

Naar de webshop

content

Infraroodpanelen

De ideale (bij)-verwarming voor geïsoleerde, minder hoge gesloten ruimtes zoals burelen of veranda’s enz. Infraroodpanelen lange golf infrarood -C hebben een opwarmtijd nodig en verwarmen indirect, maar met een gering vermogen de ruimte. Een efficiënte en aangename warmtestraling zonder lichtgloed.

Naar de webshop

content