Industriële luchtverwarming

Voor het comfortabel verwarmen van een goed geïsoleerde bedrijfshal, winkel of magazijn is gasgestookte-luchtverwarming ideaal. De ruimte is snel op temperatuur en door een intelligente regeling of het bijkomend toepassen van steunventilatoren zijn de warmteverliezen beperkt.

SCR+

De nieuwe SCR+: Een niet-condenserend toestel met verbeterde prestaties voor een comfortabele en efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte die voldoet aan de ErP2021-normen.Uniek concept: brander geïntegreerd in de warmtewisselaar en hierdoor in alle posities te installeren.

Naar de webshop

Download het lastenboek

content

HR

De condenserende luchtverwarmer met een rendement van 106% die efficiëntie van direct gestookte luchtverwarming aan energiezuinigheid én comfort koppelt. De tot 30% modulerende brander en de standaard temperatuurgradiënt zorgen ervoor dat de brander zo laat mogelijk in springt, waardoor het gasverbruik nog eens 15% omlaag gaat.

Naar de webshop

Download het lastenboek

content

HR EC

De meest duurzame direct gestookte luchtverwarmer is de HR EC. Deze toestellen hebben niet alleen een hoog rendement maar ook een extra laag elektriciteitsverbruik én een laag geluidsniveau daar ze standaard van een EC-motor zijn voorzien.

Naar de webshop

Download het lastenboek

content

Heldere keramische stralers

Heldere stralers zijn perfect voor industriële hoge gebouwen zoals werkplaatsen volledig of zonaal te verwarmen. Dit volgens een natuurlijke verwarmingsmethode, infraroodstraling. Hierdoor worden de oppervlakten verwarmd, en niet de volumes.

Keramische stralers verwarmen rechtstreeks de vloer, machines en de werknemers en concentreert de energie op plaatsen waar ze het meeste nodig is en dit zonder voor te verwarmen zodat het verbruik beperkt blijft. Heldere stralers hebben geen bewegende onderdelen waardoor er een beperkt elektrisch verbruik is en hebben een levensduur van meer dan 20 jaar bij normaal gebruik.

SX-serie

Een keramische heldere straler met elektrische piezo ontsteking en thermokoppel beveiliging.

Toepassing: Industrieverwarming, kerkverwarming en terrasverwarming

Naar de webshop

content

BM-serie

Een keramische heldere straler met manuele piezo ontsteking en thermokoppel beveiliging.

Toepassing: werkpostverwarming en terrasverwarming

Naar de webshop

content

RI-serie

Een keramische heldere straler met automatische ontsteking en ionisatie beveiliging.

Toepassing: sporthalverwarming, loodsverwarming en terras

Naar de webshop

content

XDI-serie

Een keramische heldere straler met een modern design welke in iedere omgeving past. Automatische ontsteking, ionisatiebeveiliging en tweetraps regeling.

Standaard Alu-uitvoering, in optie verkrijgbaar: zwart, kaki of brons.

Toepassing: terrasverwarming

Naar de webshop

content

XFR-serie

Een keramische heldere straler met elektrische piezo- of vol automatische ontsteking. Hoog rendement uitvoering, stralingsvoet tot 85%, energiezuinig door recirculatie verbrande gassen als voorverwarming gas-lucht mengsel, optimale warmteverdeling.

Inox uitvoering en ECO-design (full recycling).

Toepassing: tribuneverwarming en alle industrieverwarming

Naar de webshop

content

Donkere buisstralers

Een donkerstraler produceert eveneens infraroodstraling, maar dan vanuit een lange donkere stralingsbuis. Ze bootsen in uw gebouw een natuurlijk principe na, dat van de zon. Deze techniek vermijd de onnodige verwarming van de lucht in het gebouw. Hierdoor bekomt men een warmtekomfort op het niveau van de personen, zonder onnodige verwarming bovenaan het gebouw. De gebrevetteerde venturi brander, speciaal ontworpen voor deze toepassing geeft een lange geluidsloze vlam. Aan het uiteinde van de stralingsbuis zit een rookgasventilator die de rookgassen afzuigt en indien gewenst naar buiten afvoert.

Hierdoor komen ze perfect tot hun recht voor garageverwarming of plaatsen met ontvlambare producten. Deze toestellen bestaan in lengtes van 3,4 tot 18 meter met vermogens van 17 tot 50 kW.

WRH

Gasgestookte donkere buisstraler, beschikbare vermogens van 16,5 tot 45 kW. 2 modellen: compacte U-buis of lineaire enkele buis, lengtes van 3,8 tot 17 meter.

Afvoer verbrande gassen type A,B of C12/32 (gesloten uitvoering).

Naar de webshop

content

BTH2R

Uitvoering hoog rendement door toedoen van een primaire en secondaire reflector voorzien van 40 mm isolatie alsook een gepatenteerde convectieconverter uit zwart staal om het stralingsoppervlak te optimaliseren. Hierdoor verhoogd het stralingsrendement en geeft het toestel een zachte en homogene warmtestraling en een aanzienlijke energiebesparing mede door het extra voorkomen van opwaartse warmteverliezen.

Naar de webshop

content