Luchtverhitters zeer eenvoudig toe te passen voor het efficiënt en comfortabel verwarmen van een industrieel gebouw wanneer er reeds een CV-ketel of warmtepomp aanwezig is en geschikt voor alle watertemperaturen. Zelfs koeling is mogelijk mits de warmtepomp hiervoor geschikt is.

Voor winkelverwarming is een 4-zijdig of 6-zijdig uitblaasplenum beschikbaar zodat het toestel in een systeemplafond ingebouwd kan worden. De optionele EC-motor zorgt bovendien voor een extra laag elektriciteitsverbruik en geluidsniveau.

SWW-serie

De SWW-serie is een indirect gestookte lucht verwarmer welke in combinatie met iedere CV-ketel een ruimte comfortabel verwarmen kan.

Naar de webshop

content

SWW-EC

De SWW-EC luchtverwarmers zijn standaard voorzien van een EC-ventilator. Daardoor ligt het elektriciteitsverbruik ca. 25% lager en zijn de toestellen een stuk stiller dan de standaard SWW. Voor iedereen die een normale CV-ketel heeft en tóch minder energie wil verbruiken met daarnaast een laag geluidsniveau.

Naar de webshop

content

SWW-LT

De SWW-LT indirect gestookte luchtverwarmers zijn speciaal ontwikkeld voor verwarming met lage watertemperaturen, zoals in combinatie met bv een warmtepomp . De speciale warmtewisselaar en verbeterde luchtdoorstroming realiseren bij lage watertemperaturen een optimale warmteafgifte. De standaard EC-motor zorgt bovendien voor een laag elektriciteitsverbruik. Ook kan de SWW-LT voor koeling gebruikt worden, mits de warmtepomp hiervoor geschikt is.

Naar de webshop

content