Een combinatie van een warmtepomp en een innovatieve booster technologie

Dit systeem bestaat uit drie onderdelen: de buitenunit: warmtepomp(lucht/water), de Booster (binnenunit) en de Smart Controller. De Warmtepomp haalt de warmte uit de lucht en blaast het vervolgens via de binnenunit naar de gewenste ruimte. Op koude dagen of aan het begin van de werkdag wanneer de ruimte snel op de gewenste temperatuur dient te zijn, springt de booster bij. Hiermee bereik je snel en efficiënt de gewenste temperatuur waarna de warmtepomp de rest van de dag voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. De Smart Controller voorziet in een optimale samenwerking en houdt zelfs rekening met de prijzen van gas en elektriciteit om de totale energiekosten zo laag mogelijk te houden.

De booster is verkrijgbaar in twee varianten. Een All-electric booster (SHE) en een gasgestookte booster (SHG).

Hybrid heater SHE

Elektrische booster met warmtepomp en smartcontroller.

Deze hybride heater werkt volledig elektrisch omdat de booster een elektrische luchtverwarmer is. Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit een duurzame en CO2 neutrale oplossing om een bedrijfsruimte te verwarmen.

Naar de webshop

content

Hybrid heater SHG

Gasgestookte booster met warmtepomp en smartcontroller

Gebruik je een gasaansluiting? Deze hybride SHG heater sluit naadloos aan op je bestaande leidingen, voor eenvoudige installatie.

Naar de webshop

content

Energy efficient

De warmtepomp haalt warmte uit de lucht. Voor iedere kW verbruikte stroom komt er tot 5 kW warmte uit. Zo verminder je het energieverbruik en je CO2-uitstoot. Tijdens warme dagen zorgt de warmtepomp zelfs ook voor koeling van de ruimte.


H2 Ready?

De SHG versie met gasbooster is zelfs al getest en H2 Ready. Klaar voor de toekomst met de hybride toestellen van Soper!